torsdag 28 mars 2013

Avslutar Mars med 2 DJ-gig!


Ikväll kan ni se mig bakom DJ-båset under Basementality Battles minikupp. Kontiki 20:00-02:00. I vanlig ordning har det snackats om vem som kommer vinna ikväll. Jag vet redan vem som är den största vinnaren: Jag så klart! Jag får bästa vy över battlet, jag får dricka öl och spela fet hiphop hela kvällen! Hur bra är inte det? Nä, nu ska jag inte stå och skryta, bara för att jag har en jävla ståplats, det är faktiskt jobbigt att stå upp nonstop under sex timmar. Och folk klagar alltid på ens musik. Och det är inte gratisöl. Fan, vad det känns dåligt helt plötsligt. Hmmmmm. Men som sagt, det kommer bli en häftig helkväll på Kontiki! Mer info här ovan.



Och imorgon, det vill säga på långfredagen, är det dags för mig och Gunnerz (dvs Full Clip) att riva av våran första officiella kväll som klubb på Göteborgs bästa livescen: Clooneys! Och förutom att vi har albumaktuelle Zacke på våran scen, så är det ett fullspäckat schema på samtliga våningar. Kolla in lillflyern här ovan! Vilken lineup! Så jävla härligt att ta del av det där! Det blir

lördag 16 mars 2013

Bas på Röda Sten!


 Röda Sten är inte bara ett K-märkt gammalt pannhus där Göteborgs graffare figurerar under legala former, det är också en finfin klubblokal där alla från Balkan Beat till Klubb Doris har hållt till. Imorgon spelar min gode vän Naxon tillsammans där och då har jag fått den roliga uppgiften att MCa under kvällen. Hur det går? Vi får se!

Mer info hittar ni på Facebook-eventet.https://www.facebook.com/events/136032296570020/?ref=ts&fref=ts