onsdag 30 januari 2013

Spakur och Kryptonite - Dubbel Dos!

Usch... vilken skitmånad. Arbetslös och jävlig. Och jag är nyvaken. Men jag vaknade upp till en häftig nyhet: Linus och Kalle har släppt en ny skiva! Dom som känner mig som rappare, vet säkert vilka Spakur och Kryptonite är. Spakur, känd från diverse vinylsläpp och battles. Kryptonite, producent bakom Henry Bowers, Organismen och Mina Vänner. "Dubbel Dos" innehåller 9 låtar och döm av min förvåning när jag såg att "Berätta nåt fett" kom med. Vad är det speciella med den? Jo, JAG är med! YES! Jag är med på en skiva igen! Det här får mig spontant att börja tänka på att ta upp micken igen. Det var längesen jag rappsade rapsen. Håll till Godo, "Dubbel Dos" Ladda ner den här! Video till "Ombytta könsroller". Skön dunkadunka.

torsdag 24 januari 2013

Johannes-Teckning, vecka 4

Igår såg jag Uppdrag Gransknings reportage om jobbtrafficking i Norrland. Efter den såg jag om Quentin Tarantinos "Vilda Södern"-rulle Django Unchained. Så jag ritade den här.

tisdag 15 januari 2013

På radio igen.

Här har vi en bild på mig och Nick från i höstas (Kan det vara från Halloween, tro? Haha). Nick sänder showen Next Level Vibes på K103 Göteborgs studentradio. Nick (aka DeadNote) spelar allt från electronica till dubstep och ikväll ska jag bredda hans repertoar med lite svenskspråkig, elektronisk rapmusik. Tuna in på K103 (103,1) klockan 21:30 ikväll! Mer info hittar ni på Next Level Vibes facebooksida!